Ina in actie

Als training actrice werk ik voor de Hogeschool Utrecht en voor het UMC . Ik ben beschikbaar voor diverse training doeleinden en werk graag samen met zorginstellingen en voor persoonlijke competitie ontwikkelingen. Bel of mail voor meer informatie met Ina Geisler: 06-10783033 of mail: geislerina47@gmail.com.   

Dit is mijn verhaal; een Duitse bevrijding. Sinds 33 jaar leef ik hier in Nederland als Duitse. Dit jaar vieren we 75 jaar bevrijding van de Nazi bezetting en dat is een ‘bevrijding ‘ waard. Van mijn schuld en schaamtegevoel over dat ik Duits ben. Over hoe ik het heb ervaren om als 2e generatie hier in Nederland te leven. Welkom bij mijn solovoorstelling: ‘dit is mijn verhaal’. Vrijdag 15 mei 19.30 uur in de bibliotheek in Zeist, Markt 1. Gratis toegankelijk. En uiteraard met nagesprek want ik ben benieuwd naar jullie verhalen.

Acteren, teksttoneel spelen, improviseren en training acteren is waar ik voor inzetbaar ben. Als actrice speel ik bij theatergroep Demasque uit Zeist mee aan het stuk: King kongs dochters en als actrice bij Theatergroep Levensecht in de voorstelling: Ongewenst zwanger. Foto: Voorstelling Ongewenst zwanger.