Cursus Theaterspel ; authentiek spel vanuit je eigen verhaal.

Theaterworkshop voor volwassenen vanaf 18 jaar. Eind januari 2021  biedt theatermaker Ina Geisler een cursus  aan voor beginners en gevorderde  theaterliefhebbers.

We werken met opdrachten vanuit het improvisatietheater, de vier elementen en ieder deelnemer werkt vanuit zijn of haar eigen verhaal.  Uiteraard werken we op gepaste afstand ook samen.  Naar afloop van de cursus heb je een eigen korte scene of monoloog gemaakt en laten we op de laatste avond zien wat jullie hebben gemaakt. (Uiteraard vrijwillig.)

Je leert aanwezig zijn op toneel, spelen in het hier en nu, samenspel vanuit je eigen kracht en je durven uiten in taal, lichaamswerk en zang/spraak. Er word individueel gewerkt en ook samen.

Foto: Bodine Jeske

Docent : Ina Geisler is theatermaker en bied workshops en cursussen op het gebied van theater en spel. Ze speelt in diverse theatergroepen en heeft een eigen poppentheater het Aldo theater met poppen www.aldo.nl .

Data:   28 januari t/m 31 januari 2021                     Deze data is onder voorbehoud. Hou de website van www.savita.nl in de gaten ivm Corona.

 Tijden: 10.00 – 12.00 en van 14.00 – 17.00 uur . Op donderdag beginnen we om 15.00 tot 17.30 uur en zondag stoppen we om 12.30 uur

Minimaal 5 deelnemers en maximaal 10.

Kosten: 295,00 euro

Locatie: een speelzaal bij Savita in Duitsland.

www.savita.nl