Een voorstelling met 4 vrouwen .

Workshop Speel jezelf ; de kracht van je eigen verhaal.Week 31.

Op Ecolonie in Frankrijk; www.ecolonie.eu

Theaterworkshop voor iedereen vanaf 18 jaar. In week 31 bied theatermaker Ina Geisler twee workshops  aan voor beginners en gevorderde  theaterliefhebbers.

We werken met opdrachten vanuit het improvisatietheater, de vier elementen en ieder deelnemer werkt vanuit zijn of haar eigen verhaal .  Uiteraard spelen we op gepaste afstand ook samen.  In deze workshop beleef je het plezier van verhalend vertellen en spelen. Uiteraard krijg je ook schrijfopdrachten en oefen je in aanwezigheid en stemgebruik.

Data:  Dinsdag 28 juli en donderdag 30 juli   (losse workshops of samen te volgen)                     

 Tijden: 14.30 – 17.00 uur Kosten: 25,00 euro voor losse workshop en 45,00 euro voor alle twee.

—————————————————————————

Voorstelling ‘Dit is mijn verhaal’ of: een Duitse bevrijding.  

Dit is mijn verhaal; een Duitse bevrijding. Sinds 33 jaar leef ik hier in Nederland als Duitse. Dit jaar vieren we 75 jaar bevrijding van de bezetting en dat is een ‘bevrijding ‘ waard. Van mijn schuld en schaamtegevoel over dat ik Duits ben. Over hoe ik het heb ervaren om als 2e generatie hier in Nederland te leven.

Bekijk hier de teaser van de voorstelling ‘dit is mijn verhaal’. Ina Geisler, Februari 2020:

Speeldata van de voorstelling:

Vrijdag 2 oktober 2020 om 19.30 uur in de bibliotheek in Zeist, Markt 1. Gratis toegankelijk. Graag reserveren : zeist@ideacultuur.nl of bel met 030-6916944 . En uiteraard met nagesprek want ik ben benieuwd naar jullie verhalen.

Op zaterdag 3 oktober om 20.15 uur ben je welkom in Gouda bij Klein theater Zwaan. Kosten: €7,50 p.p. Reserveren via: info@kleintheaterzwaan.nl . Website: www.kleintheaterzwaan.nl van Peter Meijer.