Ina Geisler
Ina in actie

Als training actrice werk ik voor de Hogeschool Utrecht en voor het UMC . Ik ben beschikbaar voor diverse training doeleinden en werk graag samen met zorginstellingen en voor persoonlijke competitie ontwikkelingen. Bel of mail voor meer informatie met Ina Geisler: 06-10783033 of mail: info@inageisler.nl 

Voorstelling ‘Dit is mijn verhaal’ of: een Duitse bevrijding.  

Dit is mijn verhaal; een Duitse bevrijding. Sinds 33 jaar leef ik hier in Nederland als Duitse. Dit jaar vieren we 75 jaar bevrijding van de bezetting en dat is een ‘bevrijding ‘ waard. Van mijn schuld en schaamtegevoel over dat ik Duits ben. Over hoe ik het heb ervaren om als 2e generatie hier in Nederland te leven.

Bekijk hier de teaser van de voorstelling ‘dit is mijn verhaal’. Ina Geisler, Februari 2020:

Speeldata van de voorstelling:

Vrijdag 2 oktober 2020 om 19.30 uur in de bibliotheek in Zeist, Markt 1. Gratis toegankelijk. Graag reserveren : zeist@ideacultuur.nl of bel met 030-6916944 . En uiteraard met nagesprek want ik ben benieuwd naar jullie verhalen.

Op zaterdag 3 oktober om 20.15 uur ben je welkom in Gouda bij Klein theater Zwaan. Kosten: €7,50 p.p. Reserveren via: info@kleintheaterzwaan.nl . Website: www.kleintheaterzwaan.nl van Peter Meijer.