De afgelopen jaren heb ik aan diverse community art projecten meegedaan. Hier volgt een selectie van de belangrijkste projecten.

In 2019-20 heb ik meegedaan bij Sharing arts society om een lichtsculptuur te maken voor de Sint Maartenparade in 2020. De masterclass werd gegeven door Jurrian van der Haak en samen met acht andere deelnemers heb ik aan twee lichtsculpturen gewerkt met als thema: aanraking. We hebben handen gemaakt in diverse uitvoeringen. Helaas kon de Sint Maarten parade niet doorgaan ivm Covid 19. Onze lichtsculpturen doen dit jaar (2021) zeker mee. Ik heb hier geleerd om samen te werken aan een groot kunstwerk en mijn eigen creatieve deel te bewaken 😉 Hier de link naar het project en een paar foto’s . https://www.sharingartssociety.com/de-ronde-van-sint-maarten/

Het tweede community art project was in 2020-2021 hier in Zeist voor het Stadslab Zeist: Een Hart voor Zeist .

Ook voor dit project heb ik een groot hart gebouwd en hebben we een film gemaakt voor alle Zeistenaren. In het najaar van 2021 worden de workshops gegeven aan scholen die zelf een lichtsculptuur maken en aan Nieuwkomers. Door Covid 19 konden de workshops niet doorgaan begin van het jaar. Hier de link naar ‘een hart voor Zeist’ en nog diverse foto’s. Dit project is een samenwerking tussen verschillende kunstenaars, theatermaker, lichtkunstenaars, filmmakers en veel meer. https://stadslabzeist.nl/hart-voor-zeist/ .

Een nieuw communitie art project voor dit jaar 2021 is het theatertraject Kantel in samenwerking met Atelier Totem, het Kunstenhuis Zeist en diverse kunstenaars. Ik verzorg de theater en improvisatielessen. In atelier Totem werken mensen met een psychische aandoening of tot afstand van de arbeidsmarkt. Voor deze doelgroep is een nieuw traject gestart wat in september van start gaat: KANTEL.

Zie hier de flyer en foto van de eerste workshopdeel improvisatie in mei/juni 2021. https://kunstenhuis.nl/cultuur-samenleving/projecten-en-cursussen/kantel/