Coaching

Je kunt eindeloos blijven piekeren of praten over wat je dwars zit. En je kunt er ook eens speels en accepterend naar kijken. Bekijk de huidige situatie als uitdaging en maak er een tekening, verhaal of lied van. Welke kunstzinnige ingang past bij jou en hoe kan het jou helpen? Geef je situatie een concrete vorm zodat je het van een afstand kunt bekijken.

Ik ga samen met jou op zoek naar blokkades, bekijk je mooie imperfectie en begeleid je bij het vinden naar antwoorden. Ik gebruik de methode van ervaringsgericht coachen: voelen, vertrouwen, jezelf accepteren, door creatieve of wandelcoaching.

Hoe kan creatieve coaching eruit zien? Dat is helemaal afhankelijk van jouw vraag. We beginnen na een intake bijvoorbeeld met een korte lichaamsoefening, gevolgd door een kunstzinnige opdracht zoals het maken van een tekening of het spelen van een rol. Naar aanleiding daarvan bespreken we wat er met je gebeurt. Creatieve coaching is dus een combinatie van praten en doen. We kiezen een creatieve vorm die past bij jou.

Voor wie is de creatieve coaching of wandelcoaching? 

Voor iedereen die ondersteuning bij kan gebruiken om zijn leven op orde te krijgen. Denk aan:

  • Kinderen en volwassenen in een scheiding plus hun familie
  • Stiefouders – samengestelde gezinnen  
  • Mensen die willen veranderen van werk of privé 
  • Kinderen en jongeren met faalangst of minderwaardigheidsproblemen.

Na een kort en gratis kennismakingsgesprek gelden de volgende tarieven:
Daarna: €75,00 per uur en €95,00 voor 1,5 uur. (Incl. btw)
Kinderen tot en met 16 jaar: €54,00 per uur.
Hoe lang een coachingstraject duurt is afhankelijk van u coachvraag. Bij een coachtraject van 3 maanden of twaalf gesprekken of wandelingen krijgt u een gratis gesprek.  (Het opzeggen van een afspraak mag uiterlijk 1 dag van te voren gebeuren. De kosten worden anders in rekening gebracht.)

Ook voor groepscoaching en trainingen  maak ik graag een offerte op maat. Minima en studenten kunnen korting krijgen. Neem hierover contact met mij op. Prijzen zijn geldig vanaf januari 2020.

 Scholen en hulpverleningsinstanties kunnen mij vanaf begin 2018 inhuren als Kiescoach/trainer. Begeleiding van kinderen in scheidingen. Kijk ook op: www.kiesvoorhetkind.nl. Ook ben ik te vinden op de site: www.aldo.nl Dit is van mijn poppentheater Aldo theater met poppen.