Wie is Ina Geisler

Ina Geisler
Ina in actie

Leuk dat jullie mijn site bezoeken. Mijn naam is Ina Geisler en van origine ben ik Duits. Vanaf 1987 woon ik in Nederland. In 1992 ben ik als theatermaker en docent drama afgestudeerd aan de HKU en 1 jaar later ontstond mijn Aldo theater met poppen. Theater maken met poppen voor jong en oud, zowel in het Aldo poppentheater als ook op andere locaties dat is wat ik graag doe. Kijk ook op: www.aldo.nl .

Tevens ben ik coach en regisseur bij andere theatermakers en poppenspelers. Ik begeleid en geef advies bij het maakproces van een voorstelling. Ook geef ik trainingen in spel, theater en poppenspel voor bedrijven, scholen en andere instellingen. Sinds november 2017 ben ik Kies coach: coach voor kinderen van gescheiden ouders.

Als coach bied ik individuele begeleiding, workshops en cursussen op het gebied van creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Ook voor ons als volwassenen is het belangrijk om ’te blijven spelen’, in welke vorm dan ook.

Studie en bijscholingen: 

HKU in Utrecht als drama en theaterdocent; Poppenspel en theater aan het DIP; Train de trainer bij André Besseling. Geweldloos communiceren bij Verbindwerker Loes Berkhout. Training acteren en Improvisatietheater. Ook maak ik korte films en speel ik contrabas.

Kunstzinnig dynamisch coach en wandelcoaching aan de ‘Kleine Tiki’ in Breda en in Driebergen.

Lichaamswerk en coaching bij Zijnsorientatie in Zeist;  Masterclass bij Frits van Kempen: coachen met familieopstellingen.

Privé woon ik samen met Glenn en poes Laila en heb ik twee jongvolwassen stiefzoons.