Wie is Ina Geisler

Leuk dat jullie mijn site bezoeken. Mijn naam is Ina Geisler en van origine ben ik Duits. Vanaf 1987 woon ik in Nederland. In 1992 ben ik als theatermaker en docent drama afgestudeerd aan de HKU en 1 jaar later ontstond mijn Aldo theater met poppen. Theater maken met poppen voor jong en oud, zowel in het Aldo poppentheater als ook op andere locaties.

Tevens ben ik coach en regisseur bij andere theatermakers en poppenspelers. Ik begeleid en geef advies bij het maakproces van een voorstelling. Ook geef ik trainingen in spel, theater en poppenspel voor bedrijven, scholen en andere instellingen. Sinds november 2017 ben ik Kies coach: coach voor kinderen van gescheiden ouders. Kijk voor meer info: www.kiesvoorhetkind.nl 

Als kunstzinnig creatief coach bied ik individuele begeleiding, workshops en cursussen op het gebied van creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Ik hou van creatief zijn met mijn handen, hart en hoofd. Ik doe aan impro-theater, poppenspel en hou van dansen, yogaen, mediteren, vriendschappen en theater.  Ik wil doen waar ik goed in ben: luisteren, voelen, meeleven en contact maken zonder angst.

Studie en school des levens: 

HKU in Utrecht als drama en theaterdocent; Poppenspel en theater aan het DIP; Train de trainer bij Andre Besseling.

Kunstzinnig dynamisch coach en wandelcoaching aan de ‘Kleine Tiki’ in Breda, van 2011 – 2013.

Lichaamswerk en coaching bij Zijnsorientatie in Zeist; Verbindende communicatie van Verbindwerk.nl; Masterclaas bij Frits van Kempen: coachen met familieopstelligen; Quantum light bresh- meditatie van Jeru Kaball. En door mijn geliefde en zijn kinderen heb ik geleerd om liefdevol grenzen aan te geven.

Welkom in het Aldo atelier theater en cursusruimte of op een andere locatie.