De kracht van je creatief vermogen.

Tijdens deze workshop ervaar je dat je door middel van creatieve opdrachten je eigen antwoorden kunt vinden en jezelf doelen kunt stellen. Je hoeft geen kunstenaar te zijn om je kunstzinnig te uiten. Het gaat om het doen en de ervaring, zonder oordeel en mening. Voor iedereen die de ervaring wil maken dat de kracht van je creativiteit je altijd verder helpt.

Het enige dat je moet kunnen is jezelf de ruimte geven om zonder oordeel en competitie te mogen werken. De werkvormen die we gebruiken zijn: lichaamswerk,  beeldend werken (intuïtief tekenen of schilderen) en opstelling met poppen/figuren.

Kosten per persoon: €25,00 euro(minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers) Data op aanvraag.

Foto: E. Olderman tijdens een creatieve avond in het Ondernemershuis Zeist.

Uiteraard kun je ook een individuele coaching aanvragen. Zie verder onder coaching.

 

Spel en creatieve coaching voor kinderen 7+

Deze tekst is voor de ouders: heeft je kind moeite met of op school of met contact maken met andere kinderen of heeft je kind al een ‘label’: Adhd of Ass of autisme? Dan zou creatieve spel en poppenspel coaching iets voor jullie of jou kind zijn. Via de poppen of ander spel materiaal maak ik contact met je kind en vraag naar de wensen en mogelijkheden, naar de dromen die je kind bezig houden. Want hoe moeilijk of eenzaam of anders zich je kind ook voelt, er is altijd een weg en mogelijkheid om contact te maken en je kind te laten merken dat het in staat is om te groeien en ‘te bloeien’. Via Poppenspel en zelf een pop maken gaan kinderen leren om zichzelf te uiten en te vertellen wat ze verlangen en nodig hebben.

Begeleiding op afspraak. Mogelijk op: maandag, dinsdag en woensdagmiddag. Uiteraard mag jezelf, als je dat wilt als ouder, gesprekken en creatieve opdrachten mee naar huis nemen hoe nu verder met de begeleiding van je kind.

Kosten: Kennismakingsgesprek van 1 uur is: €25,-. Verdere begeleiding: €54,- voor kinderen van 7 t/m 14 jaar. Aanbieding: voor vijf gesprekken betaal je €250,- ipv. €270,- . Hoe lang een begeleiding duurt is afhankelijk van de hulpvraag. Excl. 21% btw en eventueel reiskosten. Geen vergoeding via verzekering mogelijk.