Ina Geisler  Fijn dat je op mijn site kijkt. Mijn naam is Ina Geisler.

 

Sinds 1987 leef en werk ik in Nederland. Van origine ben ik Duits en dat blijf je horen ook! Ken je het lied: 'was ich noch zu sagen hatte' (met puntjes op de i van Rheinhard Mai?) 

 

Graag wil ik vertellen over mezelf: ik woon samen met Glenn in Zeist. We hebben twee zoons: Jesse en Remi en eigenlijk zijn het de zoon's van Glenn en mag ik me stief-of liever plusmoeder noemen. Ze zijn al jongvolwassen en komen af en toe buurten als er 'iets is' en natuurlijk ook voor de gezelligheid ! Bij ons huishouden hoort ook nog Laila; een kleine kat uit het asiel. Prachig beest !

 

Verder ben ik bezig met: poppentheater maken, trainingen, workshops en cursussen geven op het gebied van spel en poppenspel en improvisatietheater. 

 

Toen ik in '87 in Nederland kwam heb ik Drama en theater gestudeerd aan de Academie voor Expressie die toen veranderde in de Hogeschool voor de kunsten in Utrecht. Heerlijk en moeilijk tegelijk: een nieuwe wereld ging open voor me. Op theatergebied maar vooral op menselijk niveau. En omdat een theateropleiding altijd ook met jezelf te maken heeft en ik aan de nieuwe cultuur moest wennen (ja, Nederland is echt anders in de samenleving: veel vrijer en opener dan dat ik dat van Duitsland gewent was) kreeg ik het ook moeilijk. Een studiebegeleidingsdocent zag me echt niet zitten en dan is het : erop of eronder ! Wat een leerschool en ... ik heb het op mijn manier afgemaakt. Op de interactie tussen poppenspel en acteren ben ik afgestudeerd. Ook al duurde het 1 jaar langer ! 

 

Verder vind ik belangrijk om te vertellen dat ik de laatste jaren aan de Kleine Tiki heb gestudeerd. Kunstzinnig dynamisch coach ben ik ondertussen en heb voor het leven geleerd: mindvullnes leven en werken. Kunstzinnig bezig zijn of gewoon iets maken of : zingen, spelen, liefhebben en van het : mezelf mogen zijn.  

 

Mijn motto: give yourzelf two things: give yourzelf roots en give yourzelf wings!   

Een mens in wording: niet perfect maar juist leven vanuit mijn hart en in schoonheid van de imperfectie. 

 

 

Ina Geisler  ι  info@inageisler.nl  ι 06 10783033  ι  Utrecht 

Home  ι  Onderbouw  ι  Voorscholen  ι  Improvisatiegroepen  ι Meer over Ina