Kiescoaching – voor kinderen in een scheiding

Kies voor het kind- en hun ouders

Niemand ‘kiest’ zomaar voor een scheiding. Zeker kinderen niet. Kinderen en jongeren zijn loyaal aan hun ouders en ook afhankelijk van de mogelijkheden die hen geboden worden. Voor kinderen die de scheiding van hun ouders meemaken en hun ouders, is er Kies. KIES staat voor Kinderen In Een Scheiding.

Dat kunnen allerlei scheidingssituaties zijn. De scheiding is kort of lang geleden. Kies staat ook voor het recht van kinderen en jongeren om voor zichzelf te kiezen. Tenminste voor hun eigen gedachten, gevoelens, wat ze ervaren, wensen en hopen.

De Kiescoaching gebeurt in kleine groepen of individueel. De kinderen doorlopen het proces van een scheiding en hun beleving, vragen en zorgen erbij. Tijdens de Kiescoaching leren ze zich richten op de oplossing. Het is een spel en praatgroep. Door middel van creatieve werkvormen leren de kinderen zich te uiten. Ieder bijeenkomst heeft een thema: van kennismaking, herinneringen, vertrouwen, gevoelens en relaties, hulp vragen, lastige situaties en aan de slag.

Kiesgroepen bestaan uit maximaal 5 kinderen in de leeftijd van 5 t/m 9 jaar. De groepscoaching kan op dit moment alleen online en begint weer op 11 mei of 15 mei 2020. Of donderdagen vanaf 16.00 uur.

Kosten: een individuele coaching van 1 uur kost €54,00 euro per uur. Groepscoaching kost € 45 euro per kind. Prijzen zijn incl. 21% btw.

Individuele Kiescoaching kan op elk moment beginnen en is mogelijk op maandag en vrijdagmiddag vanaf 15.30 uur of later. Ook voor 2 kinderen uit een gezin. Donderdagen vanaf 16.00 uur mogelijk.

Wilt u meer informatie over Kies? Kijk dan ook eens op: www.kiesvoorhetkind.nl .

Of kijk naar dit filmpje: https://www.magisto.com/video/b15EMAMBAi4uXBFiCzE?l

‘Hier zie je mijn heel gezin 😉 toen Papa nog bij ons woonde ! Ik wens me dat Papa en Mama weer goed met elkaar zijn ;-)’ Kai

Informatie over de groepen of individuele coaching? Mail: info@inageisler.nl met Ina Geisler of bel: 06-10783033.

Tekening tijdens de Kiescoach training.