Kies voor het kind- en hun ouders

Niemand ‘kiest’ zomaar voor een scheiding. Zeker kinderen niet. Kinderen en jongeren zijn loyaal aan hun ouders en ook afhankelijk van de mogelijkheden die hen geboden worden. Voor kinderen die de scheiding van hun ouders meemaken en hun ouders, is er Kies. KIES staat voor Kinderen In Een Scheiding.

Dat kunnen allerlei scheidingssituaties zijn. De scheiding is kort of lang geleden. Kies staat ook voor het recht van kinderen en jongeren om voor zichzelf te kiezen. Tenminste voor hun eigen gedachten, gevoelens, wat ze ervaren, wensen en hopen.

Ina Geisler is behalve theatermaker en Kunstzinnig coach ook Kiescoach. De Kiesgroepen worden door haar begeleid. De Kiesbijeenkomsten  zijn minimaal drie en maximaal acht bijeenkomsten. Plus een kennismakingsgesprek voor de ouders en een afrondend gesprek.

De Kiescoaching gebeurt in kleine groepen of individueel. De kinderen doorlopen het proces van een scheiding en hun beleving, vragen en zorgen erbij. Tijdens de Kiescoaching leren ze zich richten op de oplossing. Het is een spel en praatgroep. Door middel van creatieve werkvormen leren de kinderen zich te uiten. Ieder bijeenkomst heeft een thema: van kennismaking, herinneringen, vertrouwen, gevoelens en relaties, hulp vragen, lastige situaties en aan de slag.

Kiesgroepen bestaan uit maximaal 5 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar.

Kosten: een individuele coaching van 1 uur kost: 54,00 euro per uur. Prijzen zijn excl. 21% btw en reiskosten mocht ik op locatie komen.

Individuele Kiescoaching kan op elk moment beginnen en is mogelijk op maandag en donderdagmiddag. Ook voor 2 kinderen uit een gezin.

Wilt u meer informatie over Kies? Kijk dan ook eens op: www.kiesvoorhetkind.nl .

Informatie over de groepen of individuele coaching? Mail: info@aldo.nl met Ina Geisler of bel: 06-10783033.

Tekeningen tijdens de Kiescoach training.